Izkušnje z uporabo Goji Cream

To zgodbo delila z nami, Annette iz Chartres. Ona bo govorila o izkušnjah z uporabo Goji Cream in prikaz rezultata.

Pozdravljeni! Moje ime je Annette. Živim v Franciji, države, lepih žensk. Prav tako sem želel čim več, da bo med najlepše ženske, vendar se starostna ustvaril sam čutiti. To je tisto, kar me potisnil na izkušnje pomlajevalno sredstvo za kožo Goji Cream. Moja zgodba je ne le o tem, kako želim, da ostanejo mladi in lepi. To je zgodba o tem, kako sem pridobil zaupanje v sebe in začel odtujiti moške!

Zdaj sem malo čez petdeset, če smo natančni — petdeset-tri. V življenju, tako se zgodi, imam, da sem v celoti dal sami prvi študiji in nato delo. Jaz sem grozno plezalec! Delam v pravnem področju: kontinuirano obdelavo, poškodovane živce in stresa, rezultat je očiten, in, v dobesednem pomenu besede. In čeprav je slika vedno sem bil vitek, zaradi vseh stres moj obraz, ona ni upoštevala. Ko sem se v starosti: gube, podočnjaki pod očmi, na vratu, preveč, ti "obroči Venere". In ko sem opazil, takoj sem spoznal, zakaj sem se izognili moških, sem pogled strašno utrujen in stare. Seveda, moja samozavest je padla s hitro hitrost — nisem vedel, kaj storiti in kako se počutijo spet mlada in zaželeno.

Kako se je vse začelo: mojem boju proti starosti

Če sem iskren, moja prva misel je bila, da se obrnejo na Botox ali kirurg. Mi je bilo mogoče. Ampak to je tako grozno! In nihče ne more zagotoviti 100% uspeh. Sedel sem in mislil, in nenadoma je moj obraz "float" ali bom videti kot silikonski lutka. Zdravniki vedno sem se bala, tako da je ideja, kirurški ali katera koli druga intervencija je bila hitro zavrgli.

Po tem, ko sem začela nakup veliko anti-aging kreme, mazila, toniki in drugih sredstev. Šel sem za masaže, meditacijo in se odločil o akupunkture. Vsi upali, da zmanjša količino stresa v življenju in pravilno nego kože mi bo pomagal, da ponovno mladi. Na koncu sem porabil veliko denarja in niso dobili opazen rezultat. Štiri mesece pozneje, ta cela Saga, moje roke začela potapljati. Bil sem pripravljen sprejeti, in je že začeli, da se prikaže knjižice kirurške klinike.

Videti mlajša v nekaj tednih? Je to realno?

Embalaža Goji Krema

Za informacije o krema z Goji jagodami, po nesreči naletel na enem od socialnih omrežij. Kaj me je zadela večino je bila, da je zgodba ženske, ki je govoril o njem, je bila zelo podobna moji. Fotografije "pred" in "po" je bila zelo zgovorna ženska dejansko mlajši. Svoje izkušnje pri uporabi Goji Cream Zelo sem navdih! Naročil sem medija. Poleg tega je cena Goji Cream iz Hendel's Garden je precej manj od stroškov operacije in vse ostalo, da sem poskusil.

Rezultat, pridobljen iz Goji Cream

Uporaba Goji Cream začel me je takoj, ko je prišel dolgo pričakovani parceli s smetano. Naredil sem vse, kar je v skladu navodila: očistite kožo, sem uporabila smetano in čakal na čudež. Zjutraj sem opazil, da je polt je izboljšala in izgubil piling. Po tednu pore so bili skoraj nevidni, in nekaj rdeče lise, tudi izginil. Ta izkušnja uporabe Goji Cream veliko dvigne moji duhovi!

Sem nadaljeval uporabo Goji Cream ponoči, ker čez dan sem ves čas v naglici in smetano nimam časa. Teden dni kasneje sem opazil, da se gube, ki so se začele spljoštiti. In sem imel veliko od njih: in med obrvi in v kotičkih ustnic in oči področje. So nekako postali manj globoke in manj opazne. Nekateri sodelavci začel vprašati, ali bi lahko uporaba nekaterih moda zdaj kozmetike.

Kot rezultat, ko je prvi kozarec smetane več, sem videl sam na nov način. Pogledal sem osveženo in dobro spočiti. Gube, če ni bilo! Tudi na vratu, pa izginil. In to je bil vratu daje starosti. Bil sem zelo vesel, z moje izkušnje z uporabo Goji Creamin bo ponoviti. Plus, mi je všeč, njeno teksturo in kako varuje me pred soncem. Prepričan sem, da bo on odrešil me ni samo posledica staranja, ampak tudi starostne pege, ker sem preživijo veliko časa na ulici.

Izkušnje z uporabo Goji Krema pred in po uporabi

Zaupanje je nazaj. Takoj sem želel bi, da bi vaš omaro, iti ven na sprehod, tudi za Zmenke, več upreti! Zdaj ne rabim, da izberete restavracijo z svetloba slaba, tako da dim ni mogel videti v gube. Bil sem precej drznejši postali samozavestni in enostavno komunikacijo z nasprotnim spolom. To je bil po uspešnem izkušnje v zvezi z uporabo Goji Cream Sem našel poguma, da bi srečal človeka, ki sem jih že dolgo rada. Zdaj smo Dating in razmišljanje o poroki!

In čeprav smo pomešani smetana, vendar je uporaba Goji Cream pomagal mi je videti mlajša in ponovno pridobitev zaupanja. In samozavestna ženska, vsak človek želi spoznati, verjemite mi! Bo lepo pri vsaki starosti — to je resnično! Moje izkušnje z Goji Cream neposreden dokaz. In mimogrede, kot gube so izginile, nikoli pojavil. Ne Botox za ta rezultat ne bo dal. In potem sestavi, naravni in brez strašno postopki niso potrebni. Srečno :)