Ocene Goji Cream

 • Lana
  Sem iskal na oglase in pregledi Goji Cream iz hendel's garden. Odločil poskusiti nekaj mesecev nazaj. Rezultat je super! Še posebej, globoke gube na vratu in okrog oči je skoraj izginila. Krema za dovolj dolgo, kar je zelo prijeten. Lahko bris tanko plast, orodje je zmerno porabo, in rezultat je opazna skoraj takoj.
  Goji Cream
 • Sara
  Kupil goji cream skupaj z njo mama, da poskusite skupaj. Jaz sem 40 let in moja mama 62. Tako, zdaj sem koža je bila žametna in gladko, in moja mama je šla gubam med obrvi. Ko videzom! Krema deluje 100%!
  Goji Cream
 • Miha
  Sem kupila moja žena goji cream na našo obletnico poroke. Vsakdo se je bal, da bi ona se užaljen, je rekel, mislim, da ona je stara. Ampak rezultat kremo sem opazil, še!!! Zato brez zamere vprašanja. Zdaj je sram, sem razmišljal, ali naj kupi mi kozarec. Želim beauty na tekmo! Na Splošno, ne skrbite in nakup. Menijo, človek mnenje — mnenje neodvisnega strokovnjaka!
  Goji Cream
 • Nika
  Je pred kratkim Goji Creamposkušal prvi dan uporabljajo, in v drugih časih, v večernih urah. Da, polt je boljše, začel spljoštiti gube v tistih mestih, kjer je koža še posebej suha. Le krema je treba uporabljati pred spanjem. Nato pa bo imel čas, da vpijejo, in ni treba ukvarjati zjutraj, preden ličila. Čeprav je moj prijatelj, preveč, ko sem začel uporabljati zgolj rubs zjutraj, tako da kožo pred soncem ne izsuši. No, imam mastno kožo, tako da sem spray pred spanjem.
  Goji Cream
 • Jan
  To je jasno, da je vse mogoče kreme in losjoni so predvsem ženske. Ampak tako se je zgodilo, da sem po starosti štirideset začel skrbeti za svoj videz. Čast mi je, da ne, ampak vse moje življenje, ki sem kadil. In zaradi tega, obraz se je začela videti kot nekatere stare, grde. Sem nehal Kaditi, ampak, da je z nastopom storiti — je jasen. Prosila moja hči, da, Da, morda obstajajo nekatera orodja, ali postopka. Povedala mi je, to Goji Cream svetujemo, so pokazali rezultati pred in po. Dobro, da sem ga kupil. In čeprav sem še posebej to dejstvo ni svečo, a kremo uporabljam vsak dan pred spanjem. In dejansko se je začela videti mlajša. Postalo je sveže, polt je postal zdrav. Predlagam!
  Goji Cream
Ocena Goji Cream
4.7
9